In onze juwelierswerkplaats geloven we dat parels net zo mooi zijn als edelstenen; ze hebben een ziel die onschuld, puurheid en edelheid uitstraalt. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om tijdloze elegantie van parels in onze sieradenmodellen te verwerken. Of we nu echte of kunstmatige parels gebruiken, we mengen ze zorgvuldig met het fijnste goud en zilver om verbluffende stukken te creëren die de essentie van deze voortreffelijke edelsteen vastleggen. Van klassieke parelkettingen tot moderne armbanden versierd met parels, onze sieraden vieren de ziel van parels en de schoonheid die ze in de modewereld brengen.
DERIVADOS DEL FLUOR is een wereldleider in de levering van waterstoffluoride en een breed scala aan anorganische fluoriden, waaronder kaliumfluorosilicaat.
Onze K₂SiF₆ leveringsprincipes zijn gericht op veiligheid, service en kwaliteit, en aanpassing aan de behoeften van onze klanten:
We leveren kaliumfluorosilicaat in standaardverpakking en andere gespecialiseerde containers die zijn aangepast aan de behoeften van onze klanten.
Nauwe samenwerking met onze klanten stelt DDF in staat om een hoogwaardig product te leveren dat voldoet aan de hoogste normen.
Onze robuuste voorraad, samen met onze geïntegreerde logistieke service, stelt ons in staat om internationale just-in-time leveringen aan al onze klanten te bieden.
Chemische formule: K2SiF6
Beschrijving: Witte kristallijne poeder
Identificatie CAS Nr: 16871-90-02
Identificatie VN Nr: 2655
Concentratie: > 98% K2SiF6
Verpakking: 25 kg zak, 1 t Big-bag, Silowagen
Vervoer ADR: 6.1T5-III
Vervoer RID: 6.1T5-III
Vervoer IMDG: 6.1
Vervoer OACI: 6.1
De zwarte ravioli van verse pasta met inktvisinkt, gevuld met gerookte zalm, zijn een waar gastronomisch meesterwerk, ontworpen voor fijnproevers die de complexiteit en verfijning van vis smaken waarderen. De verse pasta, gekleurd en verrijkt met inktvisinkt, geeft deze ravioli een elegante donkere tint en een subtiele hint van de zee, wat zorgt voor een unieke visuele en smaakcontrastering met de vulling.
Geniet samen van deze heerlijke Rougail met Montbéliard-worstjes en de L’Oiseau-peper van Réunion. Geïnspireerd door de beste brouwerijen, is dit recept vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma's en conserveermiddelen.
Onze calisson de Provence wordt gekookt in een ketel met traditionele methoden.
Je vindt alle smaken van amandelen, gekonfijte meloen en gekonfijte sinaasappelschil in deze ovale delicatesse met puntige uiteinden, waarvan de vorm zijn originaliteit geeft.
Perfect voor elke gelegenheid!
Weet je wat de oorsprong van de Calisson de Provence is?
Calisson is een van de 13 Provençaalse kerstgerechten. Het is het beste bekend als het embleem van de stad Aix-en-Provence.
Er zijn verschillende legendes rondom de Calisson, maar de bekendste dateert uit de 15e eeuw met koning René d'Anjou, de laatste graaf van Provence. Men zegt dat hij een banketbakker vroeg om een zoetigheid voor zijn vrouw, Jeanne de Laval, te maken. Toen ze voor het eerst glimlachte, zei een van haar verwanten: Di calin soun ("Dit zijn knuffels"). De calisson was geboren.
Op aanvraag
Terrine van kwartel met mirabellen.
Te serveren goed koud, op een sneetje brood.
Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van warmte en vocht.
Na opening: in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen consumeren.
Een Opale Semiblack ovale cabochon, met kleuren die variëren van blauw tot geel. Deze Opale behoort tot de Welo-variëteit afkomstig uit Ethiopië. In tegenstelling tot de Australische opaal, heeft het een zichtbare doorschijnendheid en is het verkrijgbaar in meerdere kleuren met een achtergrond van geel tot oranje, van lichtblauw tot blauw en biedt schitteringen in alle kleuren. Niet te vergeten, hoewel het een edelsteen is, heeft het een toegankelijkere prijs in vergelijking met zijn Australische neef.
Maten 16,22 X 11,63 X 6,73 mm.
Ct. 6,09.
Onze standaard glasparels zijn eenvoudige producten in maten vanaf 1 mm en met een relatief breed scala aan toleranties. Ze zijn meestal gemaakt van soda-glas, borosilicaatglas of loodglas, waarbij de oppervlakken mat of gepolijst kunnen zijn. Op aanvraag kunnen we borosilicaat- of kwartsglasparels vervaardigen met afmetingen volgens uw specificaties.
Standaard glasparels
Set van handgemaakte ketting en oorbellen van groene glas- en acrylparels ~
Kleine chique, elegante en delicate set, perfect om voor jezelf te dragen of als cadeau te geven :)
De oorbellen zijn gemonteerd op een 18k vergulde montuur, hypoallergeen en worden geleverd met een klein sluiting
De verzending vindt dezelfde dag als de bestelling plaats en via een Colissimo-tracking!
Al mijn creaties worden met de hand gemaakt in mijn atelier :)
Aarzel niet om contact met me op te nemen voor alle gepersonaliseerde verzoeken!
De benaming Special Reserve onderscheidt een Ossetra kaviaar van gekweekte oorsprong met buitengewone kenmerken, waarvan de eieren variëren van licht amber tot donker, honing of goud. Deze kaviaar is wonderbaarlijk sensueel, zijn eieren rollen over het gehemelte en de tong om te barsten voor ons grootste geluk in een licht zoute, verfijnde zeesmaak, en in de afdronk komen zeer subtiele noten van gedroogd fruit naar voren.
Enkel in de winkel beschikbaar.
** Klik hier voor meer informatie **
Een XXL draad voor de heup, met 620 Glazen Parels "Oranje Pareleffect"
Gratis verzending vanaf 20 euro
Collectie: FANTAISIE
(Beperkte Editie)
Lengte van de draad: 100 cm
Hoogte van de parels: 1 mm
Categorie: 3-in-1 Accessoire
Draad geschikt voor heuparmbanden, polsarmbanden en enkelbanden
Mogelijke polsomslagen: 6 tot 8 omslagen
Mogelijke enkelomslagen: 5 tot 7 omslagen
Mogelijke heupomslag: 1 omslag
Lage taille of hoge taille afhankelijk van jouw maten
Bekijk onze voorbeeldfoto's en tutorials
Onze Look Tip:
De Oranje Gebrande Parels met Pareleffect passen perfect bij al onze gouden parels, vooral bij de Stralend Gouden, Amber Goud, of bij de Goud van de Zonsondergang. Deze parels passen ook goed bij onze effen gekleurde draden, met name bij de oranje of groene.
voedingswaarden per 100 g
energie(kcal)= 196
energie(Kj)= 828
vetten(g)= 0.2 waarvan verzadigde vetzuren(g)=0
koolhydraten(g)=47 waarvan suikers(g)=48
eiwitten(g)=0.8 zout(g)=0.1
Staat: Nieuw
INGREDIËNTEN: Witte Vijgen uit Corsica 62.1%, suiker, water, vers citroensap, pectine, saffraan van UCCIANI
Netto gewicht: 220 g
Oorsprong: Corsica
Argopecten purpuratus
De benthische tweekleppige, die leeft in beschermde infralitorale zones, komt voor op zandige bodems met weinig stroming; echter, hij kan ook worden aangetroffen op modderige, stenen substraten of bedekt met macroalgen. Hij is verspreid langs de kust van de tropische Stille Oceaan, van Corinto in Nicaragua tot aan regio IV in het noorden van Chili. In Peru zijn de belangrijkste natuurlijke oevers geconcentreerd in de baai van Independencia bij Ica en in de baai van Sechura en de Lobos de Tierra-eilanden bij Piura.
Wij bieden industrieën extracten en grondstoffen voor de productie van uw cosmetica, voedingssupplementen of recepten.
Wij verkopen in bulk, aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw project te bespreken.
Het brood OKIN 1994 is het meest iconische brood van Okin, dat het verschil heeft gemaakt in alle vergelijkende proeverijen. Een brood dat zeer trouw is in zijn aanwezigheid, smaak, textuur en houdbaarheid. Een veilige keuze om het verschil te maken door kwaliteit. Met een lichtzure smaak, een zeer krokante korst en een zachte, luchtige kruimel.
REF:C407F
EAN-13:8436017106664
EAN-14:18436017106661
VOORGEGAARD GEWICHT (G):460 g
GEWICHT NA BAKKEN:400 g
LENGTE (CM):53 cm
BREEDTE (CM):9 cm
ONTPORREN:20 min. | KAMERTEMPERATUUR
BAKKEN:20 min. | 200ºC
AFMETINGEN:598x398x309
EENHEDEN:21 Eenheden/Doos | 24 Dozen/Pallet
ENERGIEWAARDE (KCAL/KJ):1105 / 264
EIWITTEN (G):8,18
Koolhydraten (G):53,30
Suikers (G):1,02
Vetten (G):1,14
Vezels (G):3,98
Zout (G):1,25
Glazen bollen, lang of rond, klein of groot, luxe, verzamelobjecten, genummerd en gemaakt van edele materialen (glas, steen, metaal, hout...) met sculpturen, kunstwerken, monumenten, figuren, enzovoort... Wij creëren uw sneeuwbol en wat erin zit op maat. Creatie 2D, 3D, en vervolgens prototype.
Cadeaupakketten of presentatie.
Minimale hoeveelheid 500 stuks.
Fabricage in Frankrijk.
Heerlijke ansjovisfilets uit de Cantabrische Zee in olijfolie. Gemaakt volgens de traditionele methode, rijp, schoon en perfect op smaak.
Bij voorkeur te consumeren voor 1 jaar na de productiedatum. Semi-conserveerbaar, bewaren tussen +5ºC en +12ºC. Na opening de verpakking bedekken met olie en binnen 5 dagen consumeren. Personen met een visintolerantie wordt aangeraden om deze te vermijden.
Wij behandelen onze producten met zorg en respect, en dat zul je merken aan je tafel.
Ingrediënten: Ansjovisfilets, olijfolie en zout
Netto gewicht: 50 gr
Afgegoten gewicht: 28 gr
SKU: RR-50
Varkensknokkel uit Frankrijk, zout, peper.
CHEF'S ADVIES:
Geniet met een knoflooksalade, deze hoogwaardige knokkel zal zowel kleine als grote honger stillen!
In onze juwelierswerkplaats geloven we dat parels net zo mooi zijn als edelstenen; ze hebben een ziel die onschuld, puurheid en nobelheid uitstraalt. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om tijdloze elegantie van parels in onze sieraden te brengen. Of we nu echte of kunstmatige parels gebruiken, we mengen ze zorgvuldig met het hoogste kwaliteit goud en zilver om opmerkelijke stukken te creëren die de essentie van deze prachtige edelsteen vastleggen. Van klassieke parelkettingen tot moderne armbanden versierd met parels, onze sieraden zijn een viering van de ziel van de parel en de schoonheid die het in de modewereld brengt.